clucth plate

Go down

clucth plate

Post  L2 j-mode on 25th October 2007, 9:19 pm

sy sedang mencari clucth plate.....

660 turbo...
turbo .....tdo4....

bantulah sy:scratch: ngah penin nie....
yg ada skang dah slip giler hehehehe


pandangan sikit.............
avatar
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: clucth plate

Post  kechik_rv4 on 25th October 2007, 9:23 pm

pandangan mane ko nak...
pandangan sisi,depan,blakang,
huhuhuhu
avatar
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 33
Location : kepong t.u.j

View user profile

Back to top Go down

Re: clucth plate

Post  L2 j-mode on 26th October 2007, 1:34 am

aku nk dari segi semua pandangan.........

manala tau kot - kot round 2 dyno leh mkn yg lain...Twisted Evil Twisted Evil
avatar
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: clucth plate

Post  LaDyBrId_831 on 26th October 2007, 4:03 pm

L2 j-mode wrote:aku nk dari segi semua pandangan.........

manala tau kot - kot round 2 dyno leh mkn yg lain...Twisted Evil Twisted Evil

amboi2....ada hati nk mkn ke?
ko kena kalah kan dulu killer td04 dulu ok... affraid affraid affraid
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: clucth plate

Post  mie rv4 on 26th October 2007, 4:06 pm

ape ni bising2,tg je la kemunculan rhf4 ni
tg dia kua bengkel dulu
oit kumbang asal lak nak men td04
kat kcarlife ke acfk tak silap aku
nak tolak tdo4 disel 550 siap tapak
pakai jek
avatar
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 36
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: clucth plate

Post  TD_killer on 31st October 2007, 10:22 pm

laaa jangan gado˛ apapun tunggu jela dynoshootout round 2 nanti...

hohohhoho Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil
avatar
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 34
Location : sg tua

View user profile

Back to top Go down

Re: clucth plate

Post  LaDyBrId_831 on 1st November 2007, 10:02 am

killer_TD wrote:laaa jangan gado˛ apapun tunggu jela dynoshootout round 2 nanti...

hohohhoho Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil

yela2... ada org tu sokong bos die je...
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: clucth plate

Post  Red_crab7920 on 1st November 2007, 10:37 pm

L2 j-mode wrote:sy sedang mencari clucth plate.....

660 turbo...
turbo .....tdo4....

bantulah sy:scratch: ngah penin nie....
yg ada skang dah slip giler hehehehe


pandangan sikit.............

pandangan xde tp penangan ade.huhuhuhu................ pirat
avatar
Red_crab7920

Posts : 82
Join date : 2007-10-25
Age : 34
Location : Kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: clucth plate

Post  Red_crab7920 on 1st November 2007, 10:38 pm

killer_TD wrote:laaa jangan gado˛ apapun tunggu jela dynoshootout round 2 nanti...

hohohhoho Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil

siakan kete awak dl br cite kete org.
avatar
Red_crab7920

Posts : 82
Join date : 2007-10-25
Age : 34
Location : Kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: clucth plate

Post  Red_crab7920 on 1st November 2007, 10:38 pm

killer_TD wrote:laaa jangan gado˛ apapun tunggu jela dynoshootout round 2 nanti...

hohohhoho Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil

siakan kete awak dl br cite kete org.
avatar
Red_crab7920

Posts : 82
Join date : 2007-10-25
Age : 34
Location : Kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: clucth plate

Post  mie rv4 on 2nd November 2007, 7:51 am

hehe dewa,dyno pertama tak leh sb kete dalam bengkel
sebab dia buat dulu pd kete aku
dyno kedua pun same gak tau
sebab aku tgk kat bengkel name dia jugak atas aku
aku pun pelik da berape bulan dill
dewa jugak dulu pd aku
memang tak dapat la nak join dyno nt
ko tgt tahun depan jek dewa
avatar
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 36
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: clucth plate

Post  LaDyBrId_831 on 2nd November 2007, 6:02 pm

mie rv4 wrote:hehe dewa,dyno pertama tak leh sb kete dalam bengkel
sebab dia buat dulu pd kete aku
dyno kedua pun same gak tau
sebab aku tgk kat bengkel name dia jugak atas aku
aku pun pelik da berape bulan dill
dewa jugak dulu pd aku
memang tak dapat la nak join dyno nt
ko tgt tahun depan jek dewa

dyno 2nd round aku x masuk....
cz keta kuat ada.....
cabottttttttttttttttttt........
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: clucth plate

Post  kechik_rv4 on 2nd November 2007, 11:58 pm



takkan goyang mr kumbang...
blum cube blum tau dooo....
tak ank melayu la mcm nih...
belum bertarung da berundur...
huhuhhuhuhu Twisted Evil
avatar
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 33
Location : kepong t.u.j

View user profile

Back to top Go down

Re: clucth plate

Post  Red_crab7920 on 3rd November 2007, 12:29 am

nie nak cite psl clutch plate ke or cite psl dyno?
org tny lain korang jwp lain!
nie yg aku xsuke nie.huhuhuhuhu............ Exclamation
avatar
Red_crab7920

Posts : 82
Join date : 2007-10-25
Age : 34
Location : Kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: clucth plate

Post  TD_killer on 3rd November 2007, 12:33 am

mie rv4 wrote:hehe dewa,dyno pertama tak leh sb kete dalam bengkel
sebab dia buat dulu pd kete aku
dyno kedua pun same gak tau
sebab aku tgk kat bengkel name dia jugak atas aku
aku pun pelik da berape bulan dill
dewa jugak dulu pd aku
memang tak dapat la nak join dyno nt
ko tgt tahun depan jek dewa

cyclops cyclops cyclops

memang dewa yang color gold kan kat batu caves duduk depan tu yang dia dulu
dewa color ijaw tu duk kat belakang kene la tunggu turn huhuhhuhu pale pale pale
tak percaya cuba ko gi tengok betui˛ kat batu caves laaa
kene la banyak˛ bersabar tau Wink Wink Wink
avatar
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 34
Location : sg tua

View user profile

Back to top Go down

Re: clucth plate

Post  TD_killer on 3rd November 2007, 12:34 am

kumbang_831 wrote:
mie rv4 wrote:hehe dewa,dyno pertama tak leh sb kete dalam bengkel
sebab dia buat dulu pd kete aku
dyno kedua pun same gak tau
sebab aku tgk kat bengkel name dia jugak atas aku
aku pun pelik da berape bulan dill
dewa jugak dulu pd aku
memang tak dapat la nak join dyno nt
ko tgt tahun depan jek dewa

dyno 2nd round aku x masuk....
cz keta kuat ada.....
cabottttttttttttttttttt........

ni kes bukan takut kete kuat nie....
takut whitewall dier yang kat belakang tu yang koyak pulak kan rabbit rabbit rabbit
avatar
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 34
Location : sg tua

View user profile

Back to top Go down

Re: clucth plate

Post  L2 j-mode on 3rd November 2007, 3:52 am

kete aku nk anta kat G-11 lambat lagi.......

kalo ko nk masuk lu anta la dulu.............

aku tarak halnye paham.....paham..........affraid
avatar
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: clucth plate

Post  mie rv4 on 5th November 2007, 10:47 am

bahan lebih da ni,garam,gula sume lebih
ko cakap dewa ijau yg mane ni
ada lg sebijik dewa ijau gak
takpe la bulan ni aku da tukar kale
tg je la,tak panggil da aku dewa ijau
avatar
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 36
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: clucth plate

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum