sunyi sepi je forum skang ni kan.....

Go down

sunyi sepi je forum skang ni kan.....

Post  LaDyBrId_831 on 17th June 2008, 7:35 pm

aku tgk makin suram plak forum kite ni kan ....
so aku mintak sape2 yg melawat kat forum kite ni kasi komen sepatah 2 kata pn jadi la....
atleast bernyawa kite pnye forum ni.... dulu nak wat pnye la susah, bile nak lenyapkan kan nye sekelip mate je ilang semua....so sedih gak la.. ni kite dah 1 tahun club kite beroperasi....semalam aku jumpe sofi loco...die pn terkejut tgk club kite dah setahum beb...die pn respect kat kite tu....so aku bkn nk kate ape2 or kondame sape2...aku harap sape yg bkak forum ni kasi ceria mcm dulu la ye...aku xmo byk2 or panjang2 mcm ajak angel bg ucapan, just kate haii jcars ke ape2 la...sian aku tgk forum ni....aku harap korg yg free2 tu kasi rajin skit kite pnye forum ni ye bro n sis...thank alot sape2 yg menjayakan forum kite ni or sape2 yg dah rogol trade ni aku ucapkan tahniah la...so mulai dari skang ni aku harap korg rajin2 la bkak internet ye bro...so jgn kecik ati plak aku ckp mcm ni kang majuk la pae la...rogol ramai2 kang baru tau...hehehhehehe ok tuan2 dan puan2 sklian aku nk stop kat sini dulu aku harap kite kembali ceria mcm dulu walupn bz...huuhhuhuu tahniah abg lan kite dah terjebak dalam kancah forum ni..ehhehehehehehehe cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 37
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: sunyi sepi je forum skang ni kan.....

Post  LaDyBrId_831 on 18th June 2008, 6:45 pm

still same gak............
xpe la...kite tgk mcm ne minggu ni..........
kasi komen skit ye.........
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 37
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: sunyi sepi je forum skang ni kan.....

Post  pis_opti on 18th June 2008, 7:37 pm

broo aku dataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnngggggggggggggggggggggg......bro xkan nak harapkan geng opti kut nak meriahkan forum ni...huhuhu..mane kaum lain.........bangun oi kawan2.....jom kasi bakar skit forum ni......grrggrgrgrgrgr Evil or Very Mad
avatar
pis_opti

Posts : 67
Join date : 2007-10-29
Age : 34
Location : DAMANSARA DAMAI

View user profile

Back to top Go down

Re: sunyi sepi je forum skang ni kan.....

Post  najibnavy on 20th June 2008, 3:36 pm

thank la asoy.........aku stuju dgn kau mmg semenjak 2 menjak forum kiter sunyi sepi.......ingat wahai kwn2 ssh kt tubuh kn club nie and than mcm2 suka duka kiter lalui bersama (wah sedih la plak ayat yg aku pkai)......... aku m'nyeru pd kwn2 and skuad pejuang hornet yg brani mati mari kt rmai2 hdupkn semula forum yg telah lm sunyi sepi nie.............aku harap pd dbk2 bru yg baru m'yertai club rajin2 la dtg ke tt station nie tiap2 mlm mggu muka yg sm jer.............aku mohon pd kalian smua bagi sokongan yg komitet................

najibnavy

Posts : 109
Join date : 2007-11-01
Age : 36
Location : KEMENTERIAN PERTAHANAN, JALAN SEMARAK, KUALA LUMPUR

View user profile

Back to top Go down

Re: sunyi sepi je forum skang ni kan.....

Post  pis_opti on 20th June 2008, 6:00 pm

btul tu najib..aku pon sokong....tiap2 mlm minggu muka same je yg trun..mane budak2 yg lain...xkan kena ketuk br nak kuar...heheheh...jangan marah...huhuhu.....mlm minggu ni jgn lupa trun mps k bro....
avatar
pis_opti

Posts : 67
Join date : 2007-10-29
Age : 34
Location : DAMANSARA DAMAI

View user profile

Back to top Go down

Re: sunyi sepi je forum skang ni kan.....

Post  LaDyBrId_831 on 23rd June 2008, 6:05 pm

aku baru blik dari miri ni wei.....
penat siot.................
korg ok x?
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 37
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: sunyi sepi je forum skang ni kan.....

Post  L2 j-mode on 24th June 2008, 12:58 pm

yes... bro saya kancil standart datang manghadap... aku pun terkilan gak coz tak ramai yang log in lagi forum kite nie.. aku ada cadangan ape kata minggu nie kan kite pegi janda baik. kat sana nanti suruh presiden bersuara.... tanya kat sumer budak apa masalah dorang.... korang setuju tak???????? aku amat terharu dengan keprihatinan ladybird 831 dengan masalah ini... semoga jcars akan terus bertahan sampai bila-bila....... hidup jcars..... hidup jcars......hidup jcars........ cheers cheers
avatar
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 33
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: sunyi sepi je forum skang ni kan.....

Post  LaDyBrId_831 on 24th June 2008, 1:54 pm

ehem2....................ehem3...................
cheers cheers cheers cheers
lol! lol! lol!
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 37
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: sunyi sepi je forum skang ni kan.....

Post  najibnavy on 25th June 2008, 5:57 pm

L2 j-mode wrote:yes... bro saya kancil standart datang manghadap... aku pun terkilan gak coz tak ramai yang log in lagi forum kite nie.. aku ada cadangan ape kata minggu nie kan kite pegi janda baik. kat sana nanti suruh presiden bersuara.... tanya kat sumer budak apa masalah dorang.... korang setuju tak???????? aku amat terharu dengan keprihatinan ladybird 831 dengan masalah ini... semoga jcars akan terus bertahan sampai bila-bila....... hidup jcars..... hidup jcars......hidup jcars........ cheers cheers

stuju sngt dengan cadangan atoy cheers cheers cheers cheers cheers

najibnavy

Posts : 109
Join date : 2007-11-01
Age : 36
Location : KEMENTERIAN PERTAHANAN, JALAN SEMARAK, KUALA LUMPUR

View user profile

Back to top Go down

Re: sunyi sepi je forum skang ni kan.....

Post  LaDyBrId_831 on 25th June 2008, 6:41 pm

bounce bounce bounce bounce bounce bounce
Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep
bounce bounce bounce bounce bounce bounce
drunken drunken drunken drunken drunken drunken
lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 37
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Amboi2 si kumbang ni..nk ngajuklah..

Post  ajak_angel on 9th July 2008, 11:52 am

si kumbang..hang duk perli aku duk hantar email panjang2 ka????
nanti aku tak mau send mail lg baru hang tau...
ni ajak_angel kembali...wahhhhhh...bebudak Jcars tk wish pun kat kitaorg ni...
mmg nk ngajuk sgt2...ade kumbang tu masuk FRIM tp taknklah plak menyinggah lawat kita ni..
yerlah sapelah kita ni..jumpe ngan ajak..buat dek jer...
takpe2....ada hari leh balas.....
avatar
ajak_angel

Posts : 31
Join date : 2007-11-12

View user profile

Back to top Go down

Re: sunyi sepi je forum skang ni kan.....

Post  jaf_japan on 9th July 2008, 3:38 pm

btui2..nt sy bli stu lektop..kukuikuikuikui...

jaf_japan

Posts : 41
Join date : 2007-10-30

View user profile

Back to top Go down

Re: sunyi sepi je forum skang ni kan.....

Post  najibnavy on 10th July 2008, 2:03 pm

alamak ajak spingbox kiter dh merajuk lar..........2 la awk mr kumbang klu dh bw keta 2 x toteh org lngsung

najibnavy

Posts : 109
Join date : 2007-11-01
Age : 36
Location : KEMENTERIAN PERTAHANAN, JALAN SEMARAK, KUALA LUMPUR

View user profile

Back to top Go down

Re: sunyi sepi je forum skang ni kan.....

Post  Moderno_L2 on 11th August 2009, 5:53 pm

YLAR BRO...AKU NI NEWBIE...AKU ONLINE DR PAGI TADI NK TANYA MCM NE NK JOIN KORANG...TAKDE SORANG PON YG SUDI BANTU AKU...SIAN AKU...NAK GAK PAKAI BAJU JCARS,STIKERS JCARS...HHHUUHHHUHHHH...TERINGIN SGT...

Moderno_L2

Posts : 4
Join date : 2009-08-11

View user profile

Back to top Go down

Re: sunyi sepi je forum skang ni kan.....

Post  zarul on 20th November 2009, 2:13 am

anybody homeeee....

zarul

Posts : 6
Join date : 2007-11-19

View user profile

Back to top Go down

Re: sunyi sepi je forum skang ni kan.....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum