Asoi Open House....

Go down

Asoi Open House....

Post  LaDyBrId_831 on 4th November 2007, 12:12 pm

assalamulaikum...sy selaku setiausaha Club Jcars, ingin menjemput semua ahli club datang keteratak Bonda saya kerana sy ingin mengadakan majilis rumah terbuka dan menyambut hari jadi my brother...
hari :sabtu
tarikh :10.11.07
masa: 7.36 mlm Smpai 12.30 mlm...
sesiapa yg nk bwk mem ke,bini ke anak ke,sila conform kn berape ramai yg hadir ye...
dan club akan buat meeting sedikit berhubung dengan TT station club Jcars...
kehadiran amat la dialu-alukn.....
cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: Asoi Open House....

Post  L2 j-mode on 4th November 2007, 9:19 pm

kompom hadir tapi ada kambing panggang x??????Embarassed Embarassed

hehehehe sy bawak kawan sorang...........
avatar
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: Asoi Open House....

Post  mie rv4 on 5th November 2007, 10:27 am

saya biasa la dgn bini sy
tapi 3 org sebab dalam perut ada sorang lg
hehe tapi saya dtg kol 7.30 boleh tak?
avatar
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 36
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Asoi Open House....

Post  pis_opti on 5th November 2007, 1:47 pm

bro mem aku x jd ikut aku...dia ada open house gak....so aku bwk diri aku sendiri la..hehehe...baru la bujang
avatar
pis_opti

Posts : 67
Join date : 2007-10-29
Age : 35
Location : DAMANSARA DAMAI

View user profile

Back to top Go down

Re: Asoi Open House....

Post  mie rv4 on 5th November 2007, 2:09 pm

cakap je la ko memang nak bujang
maklumla simpan jek kan
avatar
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 36
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Asoi Open House....

Post  TD_killer on 6th November 2007, 11:00 am

aku pun nak join gak tp.... nak bawak orang kampung leh kee??
dorang ingat xmau masak lah ari tue
Shocked Shocked Shocked
avatar
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 34
Location : sg tua

View user profile

Back to top Go down

Re: Asoi Open House....

Post  kechik_rv4 on 6th November 2007, 4:51 pm

killer_TD wrote:aku pun nak join gak tp.... nak bawak orang kampung leh kee??
dorang ingat xmau masak lah ari tue
Shocked Shocked Shocked

bawak jer tak payah nk citer bykk...
sape bdk n9 tuh mcm kenai je ju,juli, pae hah...
perkenalkanla kt kwn2 semua kan bagus...
tdk kecuali mr pis opti...
huhuhuhuhuhu lol! lol!
avatar
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 33
Location : kepong t.u.j

View user profile

Back to top Go down

Re: Asoi Open House....

Post  mie rv4 on 6th November 2007, 5:27 pm

aku sokong,kalau setakat simpan jek watpe
betuullllll,bawak kua la
avatar
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 36
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Asoi Open House....

Post  kechik_rv4 on 7th November 2007, 6:22 pm

mie rv4 wrote:aku sokong,kalau setakat simpan jek watpe
betuullllll,bawak kua la

trima kasih kerna mnyokong mr rv4...
asyik simpan jer aper bar????
kenal2knlah kt kwn2 ape salahnyer bknnyer kwn2 nak tidaklahhh...
kalo second bleh tak...
hahahahahahahhahahha
avatar
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 33
Location : kepong t.u.j

View user profile

Back to top Go down

Re: Asoi Open House....

Post  pis_opti on 7th November 2007, 7:58 pm

hhohohoho kutuk aku nampak...bukan nak simpan dol.....mem aku tu pemalu..hehe..macam aku gak la......hehehe.....bg pihak mem aku....aku minta maaf la kat korang yeee...hehhehe....nati kalu dia free aku bwk la join club kite.....
avatar
pis_opti

Posts : 67
Join date : 2007-10-29
Age : 35
Location : DAMANSARA DAMAI

View user profile

Back to top Go down

Re: Asoi Open House....

Post  Red_crab7920 on 7th November 2007, 9:30 pm

aku nak dtg
siapkan makanan lbh skit
ari 2 aku akan puase so bl msk waktu trus mkn Laughing
avatar
Red_crab7920

Posts : 82
Join date : 2007-10-25
Age : 34
Location : Kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: Asoi Open House....

Post  kechik_rv4 on 8th November 2007, 8:45 pm

pis_opti wrote:hhohohoho kutuk aku nampak...bukan nak simpan dol.....mem aku tu pemalu..hehe..macam aku gak la......hehehe.....bg pihak mem aku....aku minta maaf la kat korang yeee...hehhehe....nati kalu dia free aku bwk la join club kite.....

kasi bwk laa...takde masa nak malu2 nih...
kitorg semua ok do...takdernye nak try2 nih...
huhuhuhu lol! lol!
avatar
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 33
Location : kepong t.u.j

View user profile

Back to top Go down

Re: Asoi Open House....

Post  TD_killer on 9th November 2007, 10:58 am

kechik_rv4 wrote:
mie rv4 wrote:aku sokong,kalau setakat simpan jek watpe
betuullllll,bawak kua la

trima kasih kerna mnyokong mr rv4...
asyik simpan jer aper bar????
kenal2knlah kt kwn2 ape salahnyer bknnyer kwn2 nak tidaklahhh...
kalo second bleh tak...
hahahahahahahhahahha


cyclops cyclops cyclops
leh nak second tapi kene bakar lak kete tu kang...
mana ade oiiiii mrs pis je kene bawak...... dah ade tapi xbwk
avatar
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 34
Location : sg tua

View user profile

Back to top Go down

Re: Asoi Open House....

Post  LaDyBrId_831 on 10th November 2007, 1:11 pm

meh....datang korng semua tau jgn xdatang lak...
kang marah mak aku kang bai....
semua bdk2 Jcars datang ye....
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: Asoi Open House....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum