majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  L2 j-mode on 24th October 2007, 2:29 am

location : nelayan titiwangsa
time : 7.00 pm
date : 07/10/2007
majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Dsc00512


warga j-cars club yang menghadirkan diri



majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Dsc00410


hahahahahahahaha



hahahahahahahahaa




hahahahahahaha



majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Dsc00411




pasangan sedondon






tahniah brooooo
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty wei.....

Post  LaDyBrId_831 on 24th October 2007, 11:11 am

siot ko l2 j-mode....
muke aku yg masuk .....
wanted muke dpn skali plak tu.....
nah aku sedekah pic kat titiwangsa ari tu....
majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Dsc09128du3
mie nape ko pandang aku mcm nk mkn? lapo sgt ke Surprised
majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Dsc09130lm0
majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Dsc09130lm0.b0e2cfef85
majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Dsc09133jq9
majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Dsc09132ik4
majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Dsc09132ik4.225f4bb669
majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Dsc09131ja7

heheehe..... lol! lol! lol!
ni je yg sempat aku tgkp....
sape2 yg xnmpk kt dlm tu...sowi haaa...
hehehehe...kng raye depavali kite wat mkn2 kat batu cave ye....
kang aku amik gmbr byk2 ye.... bounce
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  L2 j-mode on 24th October 2007, 10:23 pm

nie aku up lagi.........Laughing Laughing Laughing






majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Dsc00415

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Dsc00417

juara karaoke ngah mkn:lol: Laughing Laughing Laughing


majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Dsc00418

kumbang ngan kumbang ngah mkn.....



majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Dsc00419

papa.. papa....papa...papa...

Sad arghhh sok sambung hehehee
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  LaDyBrId_831 on 25th October 2007, 5:14 pm

bile nk sambong ni.... Sad Sad Sad Sad Sad
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  L2 j-mode on 25th October 2007, 7:30 pm

ko gu jap ngah cari gambar ko jer..

bleh xjumper lak hehe
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  mie rv4 on 26th October 2007, 12:17 pm

bagus pic2 korang tangkap,ada yg gegar,ada yg ape2 lg la
pada yg suka baby tu kawen la cepat2 dol
so pd yg terhampir ikut turn tu ingat
lepas mail ni sape lak dollll
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 36
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  LaDyBrId_831 on 26th October 2007, 7:29 pm

mie rv4 wrote:bagus pic2 korang tangkap,ada yg gegar,ada yg ape2 lg la
pada yg suka baby tu kawen la cepat2 dol
so pd yg terhampir ikut turn tu ingat
lepas mail ni sape lak dollll

heheheheee.....pic tu mmg dh cun dh..
tp ada lg yg cun xdpt amik...
pas mail sape haaa..... Question Question Question Question Question Question Question
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  L2 j-mode on 26th October 2007, 8:54 pm

mr kumbang scratch mr kumbang cheers mr kumbang.................................cheers cheers cheers
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  mie rv4 on 29th October 2007, 8:53 am

btl tu seterusnye kumbannnngggggggg
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 36
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  LaDyBrId_831 on 29th October 2007, 9:49 am

L2 j-mode wrote:mr kumbang scratch mr kumbang cheers mr kumbang.................................cheers cheers cheers

i'm here...............i'm here.................. Laughing Laughing Laughing Embarassed
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  L2 j-mode on 29th October 2007, 10:24 pm

yer mr kumbang .... awk biler lg...

dah lamer x mkan nasi minyak bilas ngan air sirap....

bleh konvoi lagiiiiiiiiii

yeeyeeeyeyeeeyeye cpat ckit aku jadi uncle.......hahahhahhaahhaa
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  LaDyBrId_831 on 30th October 2007, 11:48 am

L2 j-mode wrote:yer mr kumbang .... awk biler lg...

dah lamer x mkan nasi minyak bilas ngan air sirap....

bleh konvoi lagiiiiiiiiii

yeeyeeeyeyeeeyeye cpat ckit aku jadi uncle.......hahahhahhaahhaa

heheehee aku x kisah la....
eehem.....ehem.....
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  Mrs_L2s on 30th October 2007, 1:48 pm

yer la..pas mail..sure kumbang kn..ntah2 bunga nyer dh ready..mr kumbang jek yg malu2 tue... Wink
Mrs_L2s
Mrs_L2s

Posts : 42
Join date : 2007-10-29
Location : PuTraJaYa

View user profile http://www.friendster.com/watulnida

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  LaDyBrId_831 on 30th October 2007, 5:00 pm

Mrs MieRV4 wrote:yer la..pas mail..sure kumbang kn..ntah2 bunga nyer dh ready..mr kumbang jek yg malu2 tue... Wink

hehehe blm smapi seru lg kot..... I love you I love you I love you
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  kechik_rv4 on 30th October 2007, 10:27 pm

kumbang_831 wrote:
Mrs MieRV4 wrote:yer la..pas mail..sure kumbang kn..ntah2 bunga nyer dh ready..mr kumbang jek yg malu2 tue... Wink

hehehe blm smapi seru lg kot..... I love you I love you I love you

yelah tu serunye tak sampai
setahu tahu2 brita2 br astro bungenye da ready si kumbang nih byk hal...
on jelah umur da lanjut da bile lg tggu umur 40 br nak kawin ker....
huhuhuhu
kechik_rv4
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 33
Location : kepong t.u.j

View user profile

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  L2 j-mode on 30th October 2007, 11:36 pm

aku ngat dia muda lagi kot...

woi.... ko sedarx ko tue dah tua ganyut... ehehehe

ampun..ampun ...... janji x uat lagi.....
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  LaDyBrId_831 on 31st October 2007, 10:33 am

L2 j-mode wrote:aku ngat dia muda lagi kot...

woi.... ko sedarx ko tue dah tua ganyut... ehehehe

ampun..ampun ...... janji x uat lagi.....

aaaaiiiiiii korg ni kutuk sape ni.....
mcm terase je ni....panas bontot aku ni...
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  kechik_rv4 on 31st October 2007, 4:41 pm

kumbang_831 wrote:
L2 j-mode wrote:aku ngat dia muda lagi kot...

woi.... ko sedarx ko tue dah tua ganyut... ehehehe

ampun..ampun ...... janji x uat lagi.....

aaaaiiiiiii korg ni kutuk sape ni.....
mcm terase je ni....panas bontot aku ni...

sape makan cili die yg terasa pedasnyer... Laughing
hahahahaha..
aii cik j-mode jgn leka kutuk org awk tu kwn lame2 buat ape...
tak baik do byk maksiat nt toi tak kwn2....
huhuhuhuhu
kechik_rv4
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 33
Location : kepong t.u.j

View user profile

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  LaDyBrId_831 on 31st October 2007, 4:58 pm

kechik_rv4 wrote:
kumbang_831 wrote:
L2 j-mode wrote:aku ngat dia muda lagi kot...

woi.... ko sedarx ko tue dah tua ganyut... ehehehe

ampun..ampun ...... janji x uat lagi.....

aaaaiiiiiii korg ni kutuk sape ni.....
mcm terase je ni....panas bontot aku ni...

sape makan cili die yg terasa pedasnyer... Laughing
hahahahaha..
aii cik j-mode jgn leka kutuk org awk tu kwn lame2 buat ape...
tak baik do byk maksiat nt toi tak kwn2....

issyyyhhhh2..... jmode wat maksiat?
knpe xajak siot.....
ni yg teman marah ni....
ntah mr presedent penat kot angkut mat indon blik keje tu...
huhuuhu....
huhuhuhuhu
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  mie rv4 on 1st November 2007, 11:35 am

tau takpe cepat2 dol mane yg belum
yg dah ni rasa selamat sgt
nak tempuh bukan senang tau
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 36
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  LaDyBrId_831 on 2nd November 2007, 5:51 pm

mie rv4 wrote:tau takpe cepat2 dol mane yg belum
yg dah ni rasa selamat sgt
nak tempuh bukan senang tau

hahahahaa..... pale pale pale
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  pis_opti on 2nd November 2007, 8:48 pm

kechik_rv4 wrote:
kumbang_831 wrote:
Mrs MieRV4 wrote:yer la..pas mail..sure kumbang kn..ntah2 bunga nyer dh ready..mr kumbang jek yg malu2 tue... Wink

hehehe blm smapi seru lg kot..... I love you I love you I love you

yelah tu serunye tak sampai
setahu tahu2 brita2 br astro bungenye da ready si kumbang nih byk hal...
on jelah umur da lanjut da bile lg tggu umur 40 br nak kawin ker....
huhuhuhu

blah la kumbang malu2...hehehe....kalu nak sponsor aku leh tlg cakapkan kat manager bank aku..
manela tau dpt sponsor bekas telur ke......hehehehe.....
pis_opti
pis_opti

Posts : 67
Join date : 2007-10-29
Age : 35
Location : DAMANSARA DAMAI

View user profile

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  kechik_rv4 on 2nd November 2007, 11:47 pm

siot jerk siap sponsor lg tuh...
byk hall do...
yg mane dah de calon carilah mr opti nih mntk sponsor eon bank...
huhuhuhuhu Very Happy
kechik_rv4
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 33
Location : kepong t.u.j

View user profile

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  TD_killer on 2nd November 2007, 11:54 pm



oit angkut˛ mat/minah indon sensitif oittttt
kang aku langgar guna nissan vanette baru tau...
Sad Sad Sad
TD_killer
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 35
Location : sg tua

View user profile

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  TD_killer on 3rd November 2007, 12:00 am

mie rv4 wrote:bagus pic2 korang tangkap,ada yg gegar,ada yg ape2 lg la
pada yg suka baby tu kawen la cepat2 dol
so pd yg terhampir ikut turn tu ingat
lepas mail ni sape lak dollll

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

COLAN˛ SETERUSNYA IALAH

***KUMBANG NGAN RERAME DIER huhuhuuhuhuuhuh ini dah patut sangat nie
1. Mr and Mrs President
2. Abang kawasan ngan mem dier (ala kete ijaw tuuuu)
3. Orang kuat aktiviti jcars (urusetia lah tu....)
4. Ketua Marshall laa ngan mem dier yang disorokkan...
5. lagi sorang mem yang disorokkan Mr Banker EON.... tersebut name tmpt keje dier lak
6. Abang enchem kete ketam la huhuhu ura˛ makin bergaya je semenjak dua menjak ni huhuhuhuhu lol! lol! lol!


Last edited by on 3rd November 2007, 12:09 am; edited 2 times in total
TD_killer
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 35
Location : sg tua

View user profile

Back to top Go down

majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa Empty Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum