majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  kechik_rv4 on 3rd November 2007, 12:07 am

killer_TD wrote:
mie rv4 wrote:bagus pic2 korang tangkap,ada yg gegar,ada yg ape2 lg la
pada yg suka baby tu kawen la cepat2 dol
so pd yg terhampir ikut turn tu ingat
lepas mail ni sape lak dollll

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

COLAN² SETERUSNYA IALAH

1. Mr and Mrs President
2. Abang kawasan ngan mem dier
3. Orang kuat aktiviti jcars (urusetia lah tu....)
4. Ketua Marshall laa ngan mem dier yang disorokkan...
5. lagi sorang mem yang disorokkan Mr Banker EON.... tersebut name tmpt keje dier lak
6. Abang enchem kete ketam la huhuhu ura² makin bergaya je semenjak dua menjak ni huhuhuhuhu lol! lol! lol!

no3 tu yg tak tahan tuh...
lambat lagi doo.....
rv4 pn tak siap2 lagi nih...
calon 1,2 tu ngam lahh..mmg patut pn....
dah lame kan...
lol! lol! lol!
avatar
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 33
Location : kepong t.u.j

View user profile

Back to top Go down

Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  Red_crab7920 on 3rd November 2007, 12:15 am

killer_TD wrote:
mie rv4 wrote:bagus pic2 korang tangkap,ada yg gegar,ada yg ape2 lg la
pada yg suka baby tu kawen la cepat2 dol
so pd yg terhampir ikut turn tu ingat
lepas mail ni sape lak dollll

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

COLAN² SETERUSNYA IALAH

***KUMBANG NGAN RERAME DIER huhuhuuhuhuuhuh ini dah patut sangat nie
1. Mr and Mrs President
2. Abang kawasan ngan mem dier (ala kete ijaw tuuuu)
3. Orang kuat aktiviti jcars (urusetia lah tu....)
4. Ketua Marshall laa ngan mem dier yang disorokkan...
5. lagi sorang mem yang disorokkan Mr Banker EON.... tersebut name tmpt keje dier lak
6. Abang enchem kete ketam la huhuhu ura² makin bergaya je semenjak dua menjak ni huhuhuhuhu lol! lol! lol!


yang no 6 2 xkompom lg la
tp yg tukang tulis nie dah bleh dah.kalo korang sokong bg la galakan skit
dgr cite nak rujuk blk!!!!!!!!!!!!!!! farao farao farao
avatar
Red_crab7920

Posts : 82
Join date : 2007-10-25
Age : 34
Location : Kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  kechik_rv4 on 3rd November 2007, 12:21 am

ngam2 btl mr crab....
main2 rujuk2 nih tak bleh tahan luka lama terubat kembali katekan...
huhuhuhuhu kalo tak percaya amik la parang belahla dada x-trayla hati...
kwang3x lol! lol! lol!
avatar
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 33
Location : kepong t.u.j

View user profile

Back to top Go down

Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  TD_killer on 3rd November 2007, 12:21 am




pig pig pig
Mahkhamah persekutuan tidak memberikan kebenaran untuk rujuk balik laaa.....
lagipun dah lebih masa untuk........
so kene la carik lagi maaaaa clown clown clown
avatar
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 34
Location : sg tua

View user profile

Back to top Go down

Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  kechik_rv4 on 3rd November 2007, 12:23 am

killer_TD wrote:


pig pig pig
Mahkhamah persekutuan tidak memberikan kebenaran untuk rujuk balik laaa.....
lagipun dah lebih masa untuk........
so kene la carik lagi maaaaa clown clown clown

cayub2 cari cari jgn tak cari...
bunga bkn sekumtum kumbang bkn seekor...
huhuhuhu Laughing Laughing
avatar
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 33
Location : kepong t.u.j

View user profile

Back to top Go down

Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  Red_crab7920 on 3rd November 2007, 12:35 am

killer_TD wrote:


pig pig pig
Mahkhamah persekutuan tidak memberikan kebenaran untuk rujuk balik laaa.....
lagipun dah lebih masa untuk........
so kene la carik lagi maaaaa clown clown clown

mahkamah mane yg xbg nie?
watpe nak cr2,sambar je ape yang ade.
lau nak cr lmbt la
nak tggu encem br leh dpt
avatar
Red_crab7920

Posts : 82
Join date : 2007-10-25
Age : 34
Location : Kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  TD_killer on 3rd November 2007, 12:56 am



yela tau aku tak enccem macam ko sejak akhir² ni kan...
takpela tunggu jela TUHAN tu jadikan kita berpasang²an jadi nanti² jela aku usahakan
yang mana ada tu cepat² kang nak kene rujuk macam aku kang takut nanti tak jumpa no rujukan lak alien alien alien
avatar
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 34
Location : sg tua

View user profile

Back to top Go down

Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  L2 j-mode on 3rd November 2007, 12:09 pm

Very Happy Very Happy killer td meluahkan perasaan nya......

terharu lak dengar....

ti aku try cari jodoh tuk ko yer........rabbit
avatar
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  LaDyBrId_831 on 4th November 2007, 12:23 pm

Red_crab7920 wrote:
killer_TD wrote:
mie rv4 wrote:bagus pic2 korang tangkap,ada yg gegar,ada yg ape2 lg la
pada yg suka baby tu kawen la cepat2 dol
so pd yg terhampir ikut turn tu ingat
lepas mail ni sape lak dollll

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

COLAN² SETERUSNYA IALAH

***KUMBANG NGAN RERAME DIER huhuhuuhuhuuhuh ini dah patut sangat nie
1. Mr and Mrs President
2. Abang kawasan ngan mem dier (ala kete ijaw tuuuu)
3. Orang kuat aktiviti jcars (urusetia lah tu....)
4. Ketua Marshall laa ngan mem dier yang disorokkan...
5. lagi sorang mem yang disorokkan Mr Banker EON.... tersebut name tmpt keje dier lak
6. Abang enchem kete ketam la huhuhu ura² makin bergaya je semenjak dua menjak ni huhuhuhuhu lol! lol! lol!


yang no 6 2 xkompom lg la
tp yg tukang tulis nie dah bleh dah.kalo korang sokong bg la galakan skit
dgr cite nak rujuk blk!!!!!!!!!!!!!!! farao farao farao

aaiiiii korg ni suka2 je wat andaian ye....
huhuuhuhu klu dah ada rezeki kawin je....
xyah nak tunggu2...tol x?
mane la tau yg 1st yg no 6 dulu haaa...
kite rancang je tp Tuhan yg menentukan....
belum sampai seru lg la bos...
aku nk Sleep Sleep Sleep dulu....
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  L2 j-mode on 4th November 2007, 9:06 pm

tapi aku rasa la kan mr kumbang dulu laaaaa...

coz dah lame sangat dahhhh...

kang takut hampa lak ti.......

cepat-cepat je lah huhuhuhuhu
avatar
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: majlis buke puasa kat nelayan titiwangsa

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum