salam aku dah register sesiaper nak konalan sent je apar2

Go down

salam aku dah register sesiaper nak konalan sent je apar2

Post  abas l2s hijau on 18th November 2007, 2:07 am

saye ni br nak jinak2 ngan pc ni so kalo silap jgn tiau aku ye... Question Exclamation Embarassed alien

abas l2s hijau

Posts : 3
Join date : 2007-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: salam aku dah register sesiaper nak konalan sent je apar2

Post  TD_killer on 18th November 2007, 2:10 am

yayayayayy join leeee nak kenai pun leh selamat datahg

cian mamat nieee....ni lagi satu dewa warna ijau ngam la tue
kat bt caves pun ade 2 dewa ijau huhuhuhuhuhhuhhu Twisted Evil Twisted Evil
anyway welcome tu dunie maju beb
avatar
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 34
Location : sg tua

View user profile

Back to top Go down

Re: salam aku dah register sesiaper nak konalan sent je apar2

Post  Red_crab7920 on 18th November 2007, 2:16 am

wei abas dah join la
dah pandai dah main internet
hati2 jgn slh pukul buah huhuhu........
nanti kene sedara Cool Cool Cool Cool
avatar
Red_crab7920

Posts : 82
Join date : 2007-10-25
Age : 34
Location : Kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: salam aku dah register sesiaper nak konalan sent je apar2

Post  abas l2s hijau on 18th November 2007, 2:20 am

aper cer l2j-mooood diam je.
lol! Sleep

abas l2s hijau

Posts : 3
Join date : 2007-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: salam aku dah register sesiaper nak konalan sent je apar2

Post  L2 j-mode on 18th November 2007, 3:38 pm

welcome.......cheers cheers cam x caye ko dah masuk alam ciber...hehehee

meh ler meriahkan majlis..........................
avatar
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 33
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: salam aku dah register sesiaper nak konalan sent je apar2

Post  TD_killer on 18th November 2007, 11:35 pm

nasib baik alam siber...jangan alam lain dah ler....huhuhuh
takut maaaa bro nie xleh salah cakap niee.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
avatar
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 34
Location : sg tua

View user profile

Back to top Go down

Re: salam aku dah register sesiaper nak konalan sent je apar2

Post  mie rv4 on 19th November 2007, 9:48 am

bukan main lg ek dewa ijau dua bijik
ko tg la td aku tukar kale nt
tension tol dol kena mcm ni
hehehehhehe dugaan
ape pun welcome tu l2s ijau ko da pandai guna internet
tapi tny sket taip tu intro tu brape lame dol
avatar
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 35
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam aku dah register sesiaper nak konalan sent je apar2

Post  LaDyBrId_831 on 19th November 2007, 4:56 pm

kui2........welcome2...........
meh jemput masuk...............
jgn malu2 wei.......
klu slah ape lg blasah je.......
op lupe ada silat.........
ccccaaaaaaabbbboootttttttttttt................
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 37
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: salam aku dah register sesiaper nak konalan sent je apar2

Post  LaDyBrId_831 on 19th November 2007, 8:15 pm

wei mane ko ni...........
xkan skali reg je....
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 37
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: salam aku dah register sesiaper nak konalan sent je apar2

Post  L2 j-mode on 19th November 2007, 8:28 pm

biaselah..... baru jinak ngan komputer... hehehehe:face: What a Face
avatar
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 33
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: salam aku dah register sesiaper nak konalan sent je apar2

Post  LaDyBrId_831 on 19th November 2007, 8:30 pm

kasi ajar it skit bru bdk jcar semua celik it, bukan je celik pasal keta....
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 37
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: salam aku dah register sesiaper nak konalan sent je apar2

Post  mie rv4 on 20th November 2007, 7:39 am

aku takut skali masuk jek
pastu terus lupe nak masuk
lupe password ke
dulu masa aku kecik2 dulu baru belajar pc mcm ni la
avatar
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 35
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam aku dah register sesiaper nak konalan sent je apar2

Post  LaDyBrId_831 on 20th November 2007, 11:57 am

kasi intkan mamt tu mmg die sorg yg pelupe.....
hahahhaa die pandai kire bulu je....
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 37
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: salam aku dah register sesiaper nak konalan sent je apar2

Post  L2 j-mode on 20th November 2007, 12:10 pm

up ckit kte enjin aper???drunken

duk kat maner?????drunken

hp brape?????confused confused

kaler aper????alien

ape-apejelah ........
avatar
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 33
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: salam aku dah register sesiaper nak konalan sent je apar2

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum