aku pnye name kena band kat kcarlife

Go down

aku pnye name kena band kat kcarlife

Post  LaDyBrId_831 on 21st November 2007, 9:21 pm

aku pn x tau la nape....
aku masuk kat forum tu nk enjoy2..last2 kena band lak...
ermmm
xpe la aku wat kecoh kat kite pnye forum sndiri...
lg senang....
x ganggu mental org lain kn....
so aku dah berinsaf bro....
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: aku pnye name kena band kat kcarlife

Post  L2 j-mode on 22nd November 2007, 2:41 pm

tuuu laaaa... ko banyak sangat anta gambar mengarut....Laughing Laughing
mesti ko dah insaf kannnnn... bape lame kene band...
avatar
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: aku pnye name kena band kat kcarlife

Post  LaDyBrId_831 on 22nd November 2007, 3:50 pm

hehehehe xlame 1 jam je....
hehehehe dah ok dah...
xmau insaf la....
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: aku pnye name kena band kat kcarlife

Post  kechik_rv4 on 22nd November 2007, 11:34 pm

slamat kwn2 dlm kcarlife tu ramai...
n dieorg suka kat ko...lain kali beringatlah...
heheheheh:lol!:
avatar
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 33
Location : kepong t.u.j

View user profile

Back to top Go down

Re: aku pnye name kena band kat kcarlife

Post  L2 j-mode on 23rd November 2007, 1:11 am

kesimpulannya beringatlah sebelum kene... nanti kat forum sendiri lak kene band.....
avatar
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: aku pnye name kena band kat kcarlife

Post  mie rv4 on 23rd November 2007, 7:55 am

tau takpe,ko ni byk buat otak budak kcarlife tu pk len
jd je mcm aku ngan kechik tu lek jek bila masuk
baru masuk tak intro pun takda hal
beringat bro sblm kene
avatar
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 36
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: aku pnye name kena band kat kcarlife

Post  LaDyBrId_831 on 23rd November 2007, 10:04 am

teriam kasih pennugggu gua.........
hamba menyesal dgn ape yg berlaku tuan hamba.........
kui2.........kui2..........kui2.........
bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce pig
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: aku pnye name kena band kat kcarlife

Post  L2 j-mode on 24th November 2007, 1:11 pm

i kill my brother...... sesal dulu pendapatan sesal kemudian tiada gunanya.... hargai nyawa......jauhi arak....... don't drink and drive.....
hahahahaha🐷 pig pig
avatar
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

Re: aku pnye name kena band kat kcarlife

Post  LaDyBrId_831 on 24th November 2007, 1:14 pm

hahahaha.....
aku peduli ape.....
hehehehehe maafkan kami penunggu gua......... pig pig pig
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: aku pnye name kena band kat kcarlife

Post  mie rv4 on 8th December 2007, 10:09 am

tu yg ko post pic getah tu
kang kena band lak ngan bos
jgn dol
avatar
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 36
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: aku pnye name kena band kat kcarlife

Post  LaDyBrId_831 on 8th December 2007, 10:18 am

hahahaha klu kena getah...aku lastik k*t* die kang huhuhuhuhu...
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: aku pnye name kena band kat kcarlife

Post  mie rv4 on 10th December 2007, 8:53 am

kuikuikuikui ko ni wat lawak la kumbang
mcm2 hal dol,kang tak naik benda tu mcm mane
avatar
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 36
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: aku pnye name kena band kat kcarlife

Post  LaDyBrId_831 on 10th December 2007, 9:41 am

xpe klu xleh naik...byk lg petua kasi leh naik maaa....
tu senang keje tu....
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: aku pnye name kena band kat kcarlife

Post  mie rv4 on 10th December 2007, 9:45 am

jgn wat hal dol sian dia
avatar
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 36
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: aku pnye name kena band kat kcarlife

Post  LaDyBrId_831 on 10th December 2007, 10:05 am

hahahahaha kantoi dol kang die pnye xpower....
avatar
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 38
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

Re: aku pnye name kena band kat kcarlife

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum