PERGHHH SAFC 5 BUTTON

Go down

PERGHHH SAFC 5 BUTTON Empty PERGHHH SAFC 5 BUTTON

Post  mie rv4 on 11th December 2007, 8:20 am

ada ahli kita da beli safc 5 button tu
ke acfc 5 button,sape beli tolong ngaku
sebelom aku spot kete dia
sape makan cili dia rasa pedas
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

PERGHHH SAFC 5 BUTTON Empty Re: PERGHHH SAFC 5 BUTTON

Post  LaDyBrId_831 on 11th December 2007, 12:14 pm

L2s fmic wrote:ada ahli kita da beli safc 5 button tu
ke acfc 5 button,sape beli tolong ngaku
sebelom aku spot kete dia
sape makan cili dia rasa pedas

sape dol kasi story la skit....
mcm menarik je ni.....
huhuhuuhuu sape la org tu....
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

PERGHHH SAFC 5 BUTTON Empty Re: PERGHHH SAFC 5 BUTTON

Post  mie rv4 on 11th December 2007, 3:20 pm

aku da tau tapi nak kasi dia ngaku sendiri
sape kasi mengadap cepat sebelum kete dia aku spot
aku da tau sape,jeng3 ko rasa ko tau sape en kumbang
kalau tau tepon aku k kita cite diam2 jek
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

PERGHHH SAFC 5 BUTTON Empty Re: PERGHHH SAFC 5 BUTTON

Post  LaDyBrId_831 on 11th December 2007, 5:59 pm

L2s fmic wrote:aku da tau tapi nak kasi dia ngaku sendiri
sape kasi mengadap cepat sebelum kete dia aku spot
aku da tau sape,jeng3 ko rasa ko tau sape en kumbang
kalau tau tepon aku k kita cite diam2 jek

ape lak aku yg tau...
huhuhuhu mane aku tau siot........
hehehehhee tu ko kena tnye sape la...
tp aku xtau maaa....serius.... Question Question Question Question
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

View user profile http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

PERGHHH SAFC 5 BUTTON Empty Re: PERGHHH SAFC 5 BUTTON

Post  L2 j-mode on 11th December 2007, 8:52 pm

yuuuppp aku pun dah tau saper..... xpe biar ngaku sindri....huhuhuhu:shock: Shocked
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 35
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

PERGHHH SAFC 5 BUTTON Empty Re: PERGHHH SAFC 5 BUTTON

Post  TD_killer on 11th December 2007, 11:16 pm

oittt..aku pong nak tau sape tuee....
MMMMAASSSYYYUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKKK........................ Very Happy Very Happy
anak sape tue weyyyy...
dah giler performance bebudak niee
Embarassed Embarassed
TD_killer
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 35
Location : sg tua

View user profile

Back to top Go down

PERGHHH SAFC 5 BUTTON Empty Re: PERGHHH SAFC 5 BUTTON

Post  mie rv4 on 12th December 2007, 8:10 am

haaa ada la kan,presiden da tau tu
ape lg kasi spot la dia punya kereta tuan presiden
da tak nak menagku lagi ni
mana leh tahan mcm ni
masuk toyol diam2 tu
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

PERGHHH SAFC 5 BUTTON Empty Re: PERGHHH SAFC 5 BUTTON

Post  L2 j-mode on 13th December 2007, 10:11 pm

x per nanti aku spot kete dia ... huhuhuhu:twisted: Twisted Evil Twisted Evil
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 35
Location : kepong

View user profile

Back to top Go down

PERGHHH SAFC 5 BUTTON Empty Re: PERGHHH SAFC 5 BUTTON

Post  mie rv4 on 14th December 2007, 9:11 am

aku bg tempoh sampai ari ni jek
esok pagi aku akan up pic kete dia
so jage2 la k,baik ngaku dulu
kali ni aku buat betul
kalau takda jawapan korang sume tgk k
siap detail aku kasi sape tolak kat dia
hehehehehe cabbbbooottttt
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

PERGHHH SAFC 5 BUTTON Empty Re: PERGHHH SAFC 5 BUTTON

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum