baca jgn x baca then komen

Go down

baca jgn x baca then komen Empty baca jgn x baca then komen

Post  LaDyBrId_831 on 11th December 2007, 12:58 pm

Pada suatu malam yang hening dan sunyi di lebuhraya utara selatan kelihatan sebuah kancil putih tersadai di sebelah lane kerosakan. Ada orang tua yang berdiri disebelahnya, pemilik kancil tu sedang berjalan ke hulu ke hilir cuba menahan kereta supaya membantu. tidak ada sebuah kereta pun berhenti. tiba-tiba datangla sebuah kereta evo 7 berhenti di sebelah kancil tadi.

"Ada apa nie pakcik, kereta rosak ke?" tanya pemuda berusia dalam lingkungan 20an. "a'ha rosak "jawap pakcik tu simple aje... . "ok, cam nie, saya ada tali nanti saya ikat kat kereta saya dan saya tarik kereta pakcik sampai tol" mamat nie bagi idea.
"worrait gak tu... ", tapi... . nanti kalau pakcik rasa awak bawak laju pakcik akan hon dan bagi high beam"

"Ok pakcik"..mamat nie pun ikatlah tali kat kereta kancil didepan dan hujungnya diikat dibelakang bumper evonye. dia pun jalanlah.. dengan slow dan berhati-hati. Dalam lima kilometer mamat nie laju le sikit, apalagi pakcik tu pun hon dan bagi high beam la kat mamat tu.Mamat tu pun slowkan balik..

Tiba-tiba ada sebuah Ferrari datang dari belakang dengan laju sampai potong si mamat evo7 ni. apa lagi, jiwa muda pantang dicabar, dia pun tekan la minyak rapat nak kejar Ferrari nie... lupa la pulak dia dengan kancil org tua yg diikat kat belakang kereta dia.

Orang tua tu punya la hangin satu badan, dia pun hon dan bagi high beam bagai nak rak. Mamat evo7 tu dah tak sedar dah sebab angin punya pasal kene potong ngan Ferrari tu. Kebetulan plak polis ada buat speed trap kat bawah jambatan.

Vrooommm... ... bedesup peginye... ini dah lebih speed limit nie... kate polis nie.. cecah 200kmj memasing nie... dia pun contact la kengkawan dia kat depan supaya saman kereta-kereta yg laju nie...

"over..over, ada tiga buah kenderaan memandu melebihi had laju, sebuah ferrari, sebuah evo7 dan sebuah lagi kalau aku cakap korang mesti tak percaye punye... ... ... sebuah kancil putih tengah cucuk angin evo7 tu dan bagi hon dan hi beam nak potong!!!'
lol! lol! lol! lol!
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

baca jgn x baca then komen Empty Re: baca jgn x baca then komen

Post  mie rv4 on 11th December 2007, 3:15 pm

hahahha ni kau da baca
memang lawak gila siot
aku nak post ari tu tapi tak reti
kumbang da post
memang best rugi tak baca dol
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

baca jgn x baca then komen Empty Re: baca jgn x baca then komen

Post  LaDyBrId_831 on 11th December 2007, 4:14 pm

hahahahhaa aku baca on nk terkencing siot,,,,
laju tu kancil tu...
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

baca jgn x baca then komen Empty Re: baca jgn x baca then komen

Post  kechik_rv4 on 11th December 2007, 5:20 pm

kumbang_831 wrote:hahahahhaa aku baca on nk terkencing siot,,,,
laju tu kancil tu...

bleh tahan lah lawak nih...kambing..
pasni suruh pak cik tu ikat kat ferrari tu plak...comfirm kaw..
wawawwawwawaa lol! lol!
kechik_rv4
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong t.u.j

Back to top Go down

baca jgn x baca then komen Empty Re: baca jgn x baca then komen

Post  LaDyBrId_831 on 11th December 2007, 5:57 pm

kechik_rv4 wrote:
kumbang_831 wrote:hahahahhaa aku baca on nk terkencing siot,,,,
laju tu kancil tu...

bleh tahan lah lawak nih...kambing..
pasni suruh pak cik tu ikat kat ferrari tu plak...comfirm kaw..
wawawwawwawaa lol! lol!

otai kancil tu masuk dalam sejarah.....
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

baca jgn x baca then komen Empty Re: baca jgn x baca then komen

Post  L2 j-mode on 11th December 2007, 8:26 pm

betul kater kechik_rv4.. kalo dia ikat kat ferari kompom evo kene tapau....perghhhh.... laju tuuuuuuu:lol: Laughing
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 35
Location : kepong

Back to top Go down

baca jgn x baca then komen Empty Re: baca jgn x baca then komen

Post  TD_killer on 11th December 2007, 10:15 pm

ni kes naya nieee....
aku pong pas ni gi konvoi nak carik evo 7 tu towing aku laa...
heheh laju sket safe kos lagik...
tp aku ingatlaaa...nanti kalo ade geng trouble
ramai panggil evo tu tolong towing....hehehehehh
xyah kene charge rm200 huhuhuhuhu Cool Cool Cool
TD_killer
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 35
Location : sg tua

Back to top Go down

baca jgn x baca then komen Empty Re: baca jgn x baca then komen

Post  mie rv4 on 12th December 2007, 7:54 am

makan dalam tu
RM200
mcm kenai jek ape yg kena ni rm200
jgn td leh mengungkit kenangan silam ni
leh bawah bergaduh ni
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

baca jgn x baca then komen Empty Re: baca jgn x baca then komen

Post  Red_crab7920 on 2nd January 2008, 10:34 pm

HUHU AKU SETUJU NGAN MR KILLER
TP LAU TOW NGAN FERARI AKU RASE BKN RM 200
TP RM 2000
Red_crab7920
Red_crab7920

Posts : 82
Join date : 2007-10-25
Age : 35
Location : Kepong

Back to top Go down

baca jgn x baca then komen Empty Re: baca jgn x baca then komen

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum