DRag Kg Gajah

Go down

DRag Kg Gajah Empty DRag Kg Gajah

Post  mie rv4 on 11th March 2008, 8:55 am

to all. drag kat kg gajah wakil jcar n cmcommy aku sorang jek sb yg lain tak jd g,so aku jugak mewakili MIG AUTOGARAGE & ANN RACING DEVELOPMENT,ANN lak ata 3 bijik tapi dua bijik kecundang di free run so tgl sebijik je yg masuk,dia lak kecundang utk merebut 6 terbaik, memang kete sume kow2 kat sane,hanya 12 bijik yg bertanding utk 660 turbo,aku bersaing ngan kete budak ipoh utk merebut tmpat 6 terbaik,hehe aku menang so dpt la aku masuk 6 terbaik,so masuk la 2nd round,sayang nye aku kalah utk masuk ke semi final dgn kelab dari kl gak SAKURA,aku kalah ngan kete ijat dol,kuat kete tu,tapi aku puas hati sb kete aku standard gaban jek harap tkr tebo ngan fmic jek,so harap kawan2 support lg utk next event bulan 5,so kete kuat jcar iaitu atoi takkan dok diam jek,masuk la bro
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

DRag Kg Gajah Empty Re: DRag Kg Gajah

Post  LaDyBrId_831 on 11th March 2008, 10:41 am

woooooo caya2...hang bleh kalah ngan keta ijat....hehehheee
xpe2 cuba lg....atleast ada gak wakil jcars masuk...
ape lg hang g la bakar atoi lak....
hehehheee
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

DRag Kg Gajah Empty Re: DRag Kg Gajah

Post  mie rv4 on 11th March 2008, 11:45 am

speck kete ijat kow dol,piston 2e,lg mikrotec tau,memang kow
aku kena sebijik kete tau,bdk ipoh yg sebelum2 tu main ngan kete dia 3 ke 4 biji kete kene tgl
takda rezeki,tapi kalau aku main ngan kete lain ada can jumpe dia kat final
takpe bulan 5 kasi antar lg,kali ni mau main boost 2 bar la,cr fuel pump dulu
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

DRag Kg Gajah Empty Re: DRag Kg Gajah

Post  najibnavy on 11th March 2008, 1:01 pm

ok kt'org akan support kau dari belakang.........janji wakil jcars ada........atoi bler plak

najibnavy

Posts : 109
Join date : 2007-11-01
Age : 37
Location : KEMENTERIAN PERTAHANAN, JALAN SEMARAK, KUALA LUMPUR

Back to top Go down

DRag Kg Gajah Empty Re: DRag Kg Gajah

Post  mie rv4 on 11th March 2008, 2:09 pm

YG TU KENA TNY BEKAS PRESIDEN TU
dia mesti kena masuk tu
kete da kuat da
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

DRag Kg Gajah Empty Re: DRag Kg Gajah

Post  kechik_rv4 on 11th March 2008, 8:58 pm

bekas president tu dok tnjk hebat dlm kampung bleh lah...
ajk masuk game goyang maklumlah da byk perhabis duit...sayaaaaangggg oiiii...
hahahahahhaahhaha Evil or Very Mad Twisted Evil Laughing
kechik_rv4
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong t.u.j

Back to top Go down

DRag Kg Gajah Empty Re: DRag Kg Gajah

Post  L2 j-mode on 12th March 2008, 12:44 am

woooiiiii apa main bakar-bakar nie..... bukan aper nak gak join tapi kete tak cukup kuat laaaa... hehehehe apepun tahniah buat l2s fmic..... cheers cheers hidup jcars...... cheers
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 35
Location : kepong

Back to top Go down

DRag Kg Gajah Empty Re: DRag Kg Gajah

Post  mie rv4 on 12th March 2008, 8:54 am

kete ko kan lg kuat dr aku
kalau aku no 5 ko kurang2 juara la
memang kompom
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

DRag Kg Gajah Empty Re: DRag Kg Gajah

Post  LaDyBrId_831 on 12th March 2008, 9:41 am

klu korg takut...aku anta keta dewa hijau tmn ehsan la...
hahahahaha bru korg tau...
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

DRag Kg Gajah Empty Re: DRag Kg Gajah

Post  mie rv4 on 14th March 2008, 8:45 am

yg tu kompom dol,mesti bawak balik hadiah
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

DRag Kg Gajah Empty Re: DRag Kg Gajah

Post  LaDyBrId_831 on 14th March 2008, 11:13 am

wei pic xada ke?
ape daaaaa....
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

DRag Kg Gajah Empty Re: DRag Kg Gajah

Post  mie rv4 on 14th March 2008, 11:35 am

aku tak bawak kamera dol
kalau ada lg best
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

DRag Kg Gajah Empty Re: DRag Kg Gajah

Post  L2 j-mode on 17th March 2008, 9:03 pm

aper la tak efisyen langsung huhuhuu..... lain kali amik la gambar baru leh blanjer kat kengkawan hehehhe Twisted Evil drunken
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 35
Location : kepong

Back to top Go down

DRag Kg Gajah Empty Re: DRag Kg Gajah

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum