senyap je forum j-cars

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  LaDyBrId_831 on 3rd September 2008, 12:17 pm

hahahhahaha.........relak la bro........
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  mie rv4 on 3rd September 2008, 5:30 pm

mane member kita yg sarung classic tu
lama da tak muncul,pic kete pun takda
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  LaDyBrId_831 on 3rd September 2008, 6:15 pm

mie rv4 wrote:mane member kita yg sarung classic tu
lama da tak muncul,pic kete pun takda

hehehhehe yg lg sekor tu ko jgn tanye la....
baru lepak jap nk blik la ape la tu la ini la....
pendek kate byk hal la....hehhehehehee pirat pirat pirat
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  L2 j-mode on 3rd September 2008, 10:28 pm

aku bukan aper skang nak support barang keluaran malaysia... aku kan rakyat malaysia .... amik ko ayat pedas... hehehehe sori bro tak baik marah bulan pose nie ... batal kangggg aaa aa What a Face
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 35
Location : kepong

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  LaDyBrId_831 on 4th September 2008, 10:34 am

L2 j-mode wrote:aku bukan aper skang nak support barang keluaran malaysia... aku kan rakyat malaysia .... amik ko ayat pedas... hehehehe sori bro tak baik marah bulan pose nie ... batal kangggg aaa aa What a Face

hahahahahha Msia boleh ...... hahahahahaha........kasi laju2............. cyclops
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  najibnavy on 4th September 2008, 11:31 am

ala nk pkai RV4 ker,L502 ker,L5 Classic ker,L2 Moderno ler skrg nie paj j dh x bleh nk ckap aper dah......ye la ank2 m'sia lg pndai upgrade ape yg jepun dh buat pd model mira......ank2 m'sia lg expert dlm hal bab ubahsuai nie sbb 2 smua rescpect ank2 m'sia hahahahahahaha........... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

najibnavy

Posts : 109
Join date : 2007-11-01
Age : 37
Location : KEMENTERIAN PERTAHANAN, JALAN SEMARAK, KUALA LUMPUR

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  mie rv4 on 4th September 2008, 12:48 pm

tu la yg jepun da buat ngam2 tapi ada yg ubah
mcm depan l2s blkg moderno la
da kua tebo biasa ada yg tukar tebo beso la
kan pandai tu
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  LaDyBrId_831 on 4th September 2008, 4:50 pm

lagi mau kasi bakar2 ni......huuhuhuu
kasi tapau la tgk....hehehhehee
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  mie rv4 on 4th September 2008, 5:39 pm

tapau ape en kumbang,hehehehe boleh ke?
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  LaDyBrId_831 on 5th September 2008, 1:43 pm

haaaaaaaaaa korg tgk.........
pehhhhh........aku sedar keta aku x kuat mcm ko...
ok la aku tkar auto la.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  mie rv4 on 5th September 2008, 6:48 pm

oit jgn la sampai mcm tu
ape la sampai nak tukar auto lak
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  LaDyBrId_831 on 6th September 2008, 11:23 am

hahahaha....kasi x laju la....
gear 1 xleh tarik jauh2 hahahhahaha
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  mie rv4 on 8th September 2008, 9:30 am

boleh ma.kan ada gear 2 tu,tekan je la
hahahahahaha
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  LaDyBrId_831 on 8th September 2008, 11:53 am

hahhahahaa........enjin boleh gahai dol.... Very Happy
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  mie rv4 on 8th September 2008, 3:26 pm

enjin kosong murah skrg,weiiii bila da mau tgk baju
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  LaDyBrId_831 on 8th September 2008, 3:39 pm

skang aku ada bkak booth kat jln tar kat sebelah colisium....
tp aku kat opiz ada bdk yg kat situ wei..... cyclops cyclops cyclops cyclops
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  mie rv4 on 8th September 2008, 3:40 pm

aduh,nt aku cal ko la
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  najibnavy on 8th September 2008, 4:12 pm

bw la bju2 2 smua dtg tt.....klu pegi tmpat niaga x bleh nk kurang ikut harga kwn2 klu bw g tt bleh kwn2 runding harga hehehehehehehe Laughing Laughing Laughing

najibnavy

Posts : 109
Join date : 2007-11-01
Age : 37
Location : KEMENTERIAN PERTAHANAN, JALAN SEMARAK, KUALA LUMPUR

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  LaDyBrId_831 on 9th September 2008, 12:09 pm

hahhahah...ni bleh bwk gaduh ni.......
hehheheheee...lg mau murah....mapuih la nk brniaga mcm ni Mad Mad Mad
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  zu1 on 9th September 2008, 2:08 pm

tongue tolong2 kawan ...
zu1
zu1

Posts : 32
Join date : 2008-08-15
Age : 39
Location : serdang selangor d.e.

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  LaDyBrId_831 on 9th September 2008, 2:40 pm

kawan tolong xpe bkn along kan
hehehheee
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  zu1 on 17th September 2008, 2:18 pm

ala klu along atau angah atau acik atau uda apa salahnye ...
zu1
zu1

Posts : 32
Join date : 2008-08-15
Age : 39
Location : serdang selangor d.e.

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  LaDyBrId_831 on 18th September 2008, 4:27 pm

hehhehe.........ok la tu bro... pale pale
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

senyap je forum j-cars - Page 2 Empty Re: senyap je forum j-cars

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum