cara nak bukak tayar

Go down

cara nak bukak tayar Empty cara nak bukak tayar

Post  Red_crab7920 on 1st November 2007, 10:59 pm

mcm mn nak bukak tayar hah??????????????????
xtau la.
ari 2 ade mmbr kite xtau nak bukak tyr.semlm kot.
die pki kete warna gold(dewa murugan). tlg ajar die skit.
Red_crab7920
Red_crab7920

Posts : 82
Join date : 2007-10-25
Age : 35
Location : Kepong

Back to top Go down

cara nak bukak tayar Empty Re: cara nak bukak tayar

Post  mie rv4 on 2nd November 2007, 7:46 am

ni kes berat ni tak tau buka tayar
bukan susah pun dewa
pakai grander senang,cr paling mudah
heheh nak aku tolong praktikalkan ke
standby grander
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

cara nak bukak tayar Empty Re: cara nak bukak tayar

Post  LaDyBrId_831 on 2nd November 2007, 5:54 pm

Red_crab7920 wrote:mcm mn nak bukak tayar hah??????????????????
xtau la.
ari 2 ade mmbr kite xtau nak bukak tyr.semlm kot.
die pki kete warna gold(dewa murugan). tlg ajar die skit.

hahahahahaaa sape yg x reti bukak tayar tu..peerrhhh mmg mmcm kenal je tu huhuhuhuhuhuu....
xpela kan mmber ada yg berkerja ngan aam kn so mesti boleh ajar kn tau...
huhuhuhuhuhuu....murugan tu mmg la mcm tu die nak manje2...
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

cara nak bukak tayar Empty Re: cara nak bukak tayar

Post  kechik_rv4 on 2nd November 2007, 11:50 pm

hampeh bukak tayar pn tak tau...
suruh die jual kreta tu lg bagus do.....
pakai tebo bosar bukak tayar pn tak tak tau....
asyik nak bikin panas org jerk kn dah bengap...
huhuhuhu jgn mare.... Laughing
kechik_rv4
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong t.u.j

Back to top Go down

cara nak bukak tayar Empty Re: cara nak bukak tayar

Post  Red_crab7920 on 3rd November 2007, 12:00 am

Red_crab7920 wrote:mcm mn nak bukak tayar hah??????????????????
xtau la.
ari 2 ade mmbr kite xtau nak bukak tyr.semlm kot.
die pki kete warna gold(dewa murugan). tlg ajar die skit.

dah byk komenkan?
so please ajar member kt sorg 2.
kepada yang berkenaan 2 jgn mrh la yeeeee Very Happy
Red_crab7920
Red_crab7920

Posts : 82
Join date : 2007-10-25
Age : 35
Location : Kepong

Back to top Go down

cara nak bukak tayar Empty Re: cara nak bukak tayar

Post  TD_killer on 3rd November 2007, 12:13 am

mula˛ start kete pastikan kete tu cukup kuat baterinya...supaya leh start laaa kan

kemudian pandu pelan˛ pergi menuju kearah jalan yang benar iaitu kedai tayar yang supervisor dier
bernama danny huhuhuhuhu.....

p/s...pastikan kredit card tu boleh swipe laaaa kalo takde cash clown clown clown
TD_killer
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 35
Location : sg tua

Back to top Go down

cara nak bukak tayar Empty Re: cara nak bukak tayar

Post  kechik_rv4 on 3rd November 2007, 12:39 am

killer_TD wrote:mula˛ start kete pastikan kete tu cukup kuat baterinya...supaya leh start laaa kan

kemudian pandu pelan˛ pergi menuju kearah jalan yang benar iaitu kedai tayar yang supervisor dier
bernama danny huhuhuhuhu.....

p/s...pastikan kredit card tu boleh swipe laaaa kalo takde cash clown clown clown

btl2 tu mr killer td...pakai kredit card tp xbley nak swap...
mak aiii segan do org tgkk...huhuhuhuhu
(ade jgk aku kwn mcm nih)kutuk depan2 Laughing
kechik_rv4
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong t.u.j

Back to top Go down

cara nak bukak tayar Empty Re: cara nak bukak tayar

Post  TD_killer on 3rd November 2007, 1:07 am



la kutuk depan nak marah tu takleh nak buat ape....
ops... kechik jangan lebih˛ woooo nanti tak dapt gaji lak aku kang
TD_killer
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 35
Location : sg tua

Back to top Go down

cara nak bukak tayar Empty Re: cara nak bukak tayar

Post  L2 j-mode on 3rd November 2007, 3:47 am

lagi banyak hal nie:evil: xreti bukak tayar pun xpe...

mana tak nye sebelum nie pkai 14 satu kali tukar 15 daaa tu yang kelam kabut ckit hehehehehe:lol: Laughing Laughing Laughing ..............
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 35
Location : kepong

Back to top Go down

cara nak bukak tayar Empty Re: cara nak bukak tayar

Post  LaDyBrId_831 on 4th November 2007, 12:25 pm

L2 j-mode wrote:lagi banyak hal nie:evil: xreti bukak tayar pun xpe...

mana tak nye sebelum nie pkai 14 satu kali tukar 15 daaa tu yang kelam kabut ckit hehehehehe:lol: Laughing Laughing Laughing ..............
xmau pening kepala kn pakai je rim kompang sattle....size 13" tu...
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

cara nak bukak tayar Empty Re: cara nak bukak tayar

Post  L2 j-mode on 4th November 2007, 9:02 pm

ala... bukannyer aper sajer buat panas jer...
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 35
Location : kepong

Back to top Go down

cara nak bukak tayar Empty Re: cara nak bukak tayar

Post  mie rv4 on 5th November 2007, 10:44 am

ala cakap jek ko tukar rim baru
pakai 15 lg ok,ni kias2 lak
nak bg tau pun segan
ala cakap kat aku leh aku up dlm forum
kumbang ko tlg up tajuk besar2 sket
presiden pakai rim baru
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

cara nak bukak tayar Empty Re: cara nak bukak tayar

Post  kechik_rv4 on 6th November 2007, 4:59 pm

mie rv4 wrote:ala cakap jek ko tukar rim baru
pakai 15 lg ok,ni kias2 lak
nak bg tau pun segan
ala cakap kat aku leh aku up dlm forum
kumbang ko tlg up tajuk besar2 sket
presiden pakai rim baru

takpe2 mie...
tak sempat nak bergaya ngan rim tuhh...dah kene anta kedai tayar kasi bakarlahhh...
satu kali suda bengkok da...migrain kapla j-mode tu...
slamatlaa ade tayar spare tu.
kechik_rv4
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong t.u.j

Back to top Go down

cara nak bukak tayar Empty Re: cara nak bukak tayar

Post  mie rv4 on 6th November 2007, 5:31 pm

la yeke,rim aku takda budak nak ke kechik
kasi jual lah,duit da kering ni
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

cara nak bukak tayar Empty Re: cara nak bukak tayar

Post  kechik_rv4 on 7th November 2007, 6:28 pm

mie rv4 wrote:la yeke,rim aku takda budak nak ke kechik
kasi jual lah,duit da kering ni

bleh kasi tngkap gambarlah...
nt aku post kan....
ni da sembang bab lain nih...sorry tuan moderator...
huuhuhuhuhu
kechik_rv4
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong t.u.j

Back to top Go down

cara nak bukak tayar Empty Re: cara nak bukak tayar

Post  mie rv4 on 6th December 2007, 5:46 pm

L2 j-mode wrote:lagi banyak hal nie:evil: xreti bukak tayar pun xpe...

mana tak nye sebelum nie pkai 14 satu kali tukar 15 daaa tu yang kelam kabut ckit hehehehehe:lol: Laughing Laughing Laughing ..............


hehe aku tak leh lupe ayat ni,geli siot pakai 14,skang org pakai 15
tuhan marah org cakap takbur,kadang2 dia bayar cash
tgk skang da kena beli rim baru,14 lak tu,tak geli ke pakai
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

cara nak bukak tayar Empty Re: cara nak bukak tayar

Post  Red_crab7920 on 6th December 2007, 11:04 pm

aku sokong 100% mr rv4
ngah nak biasekan diri ngan rim 14 la skang nie
Red_crab7920
Red_crab7920

Posts : 82
Join date : 2007-10-25
Age : 35
Location : Kepong

Back to top Go down

cara nak bukak tayar Empty Re: cara nak bukak tayar

Post  mie rv4 on 7th December 2007, 8:22 am

tgk ketam da sokong,mane lg penyokong2 ni
bg pendapat anda sila2 tambah lauk lg bounce bounce
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

cara nak bukak tayar Empty Re: cara nak bukak tayar

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum