klu korg ada jiran yg sombong ke blagak ke

Go down

klu korg ada jiran yg sombong ke blagak ke Empty klu korg ada jiran yg sombong ke blagak ke

Post  LaDyBrId_831 on 16th November 2007, 9:18 pm

korng buat je pokok bunga mcm ni....
mesti bengang pnye jiran ko tu....
klu korg ada jiran yg sombong ke blagak ke Pokoktf0
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

klu korg ada jiran yg sombong ke blagak ke Empty Re: klu korg ada jiran yg sombong ke blagak ke

Post  TD_killer on 16th November 2007, 10:12 pm

uuusshhhh tp umah aku tade tmpt nak tanam pokokla..
ermmm baik letak patung macam tu terus xleh keer...
ke letak bunting ker....
letak meriam ker? silent silent
TD_killer
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 35
Location : sg tua

Back to top Go down

klu korg ada jiran yg sombong ke blagak ke Empty Re: klu korg ada jiran yg sombong ke blagak ke

Post  kechik_rv4 on 16th November 2007, 10:24 pm

TD_killer wrote:uuusshhhh tp umah aku tade tmpt nak tanam pokokla..
ermmm baik letak patung macam tu terus xleh keer...
ke letak bunting ker....
letak meriam ker? silent silent

wawawa slamat takder kwn tgh hentam kalo tdk lg worldd...
itu kuang ajaq nameyer tuh...
kechik_rv4
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong t.u.j

Back to top Go down

klu korg ada jiran yg sombong ke blagak ke Empty Re: klu korg ada jiran yg sombong ke blagak ke

Post  TD_killer on 16th November 2007, 10:36 pm

eh orait la tue....sekor jerkkkk
kalu reramai camne....tak ke naye jerk...mau silap ari bulan pindah dier darik situ.....
TD_killer
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 35
Location : sg tua

Back to top Go down

klu korg ada jiran yg sombong ke blagak ke Empty Re: klu korg ada jiran yg sombong ke blagak ke

Post  L2 j-mode on 16th November 2007, 10:44 pm

Laughing Laughing tuuu pasal lah umah ko takde tmn macam nieeee... lau x kompom ko kene halau nyer...... sure laaaaaa......Very Happy
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 35
Location : kepong

Back to top Go down

klu korg ada jiran yg sombong ke blagak ke Empty Re: klu korg ada jiran yg sombong ke blagak ke

Post  kechik_rv4 on 16th November 2007, 10:56 pm

L2 j-mode wrote:Laughing Laughing tuuu pasal lah umah ko takde tmn macam nieeee... lau x kompom ko kene halau nyer...... sure laaaaaa......Very Happy

umh mr td takde nih lahh...kalo rela tu ade lah...
bahaya dok balik lewat dr umh mr td nih....lambt balik je kayu,batu stanby..
jage baik lah...uhhuhuhuhuhuh Very Happy Very Happy
kechik_rv4
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong t.u.j

Back to top Go down

klu korg ada jiran yg sombong ke blagak ke Empty Re: klu korg ada jiran yg sombong ke blagak ke

Post  TD_killer on 16th November 2007, 11:23 pm

usshhh kechik nie dah leh aku letak satu patung kat bt caves letak kat depan umah dier nie Evil or Very Mad Evil or Very Mad
TD_killer
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 35
Location : sg tua

Back to top Go down

klu korg ada jiran yg sombong ke blagak ke Empty Re: klu korg ada jiran yg sombong ke blagak ke

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum