macam kenal je mamat ni....

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty macam kenal je mamat ni....

Post  LaDyBrId_831 on 3rd December 2007, 11:49 am

kesian siot...korg tgk betol2 anak sapa ni.....
umah x adak ke? sape yg dapat kesan die ni sape tolong bg info....
kite anta kat umah bahagia ke....
huhuuhuu
macam kenal je mamat ni.... Dsc09225uw4
yg kesian tgk tu ada skor anjing bru je blah dari situ...huhuhhuuu


Last edited by on 3rd December 2007, 11:57 am; edited 1 time in total
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  LaDyBrId_831 on 3rd December 2007, 11:52 am

[quote="kumbang_831"]kesian siot...korg tgk betol2 anak sapa ni.....
umah x adak ke? sape yg dapat kesan die ni sape tolong bg info....
kite anta kat umah bahagia ke....
huhuuhuu
macam kenal je mamat ni.... Dsc09225uw4
yg kesian tgk tu ada skor anjing bru je blah dari situ...huhuhhuuu
bounce bounce bounce bounce
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  mie rv4 on 3rd December 2007, 1:56 pm

ini pic memang bikin panas
aku rasa penah jumpe gak mamat ni
ko nak buat report ke ni
ke jejak kasih nak buat ni
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  LaDyBrId_831 on 3rd December 2007, 2:26 pm

mie rv4 wrote:ini pic memang bikin panas
aku rasa penah jumpe gak mamat ni
ko nak buat report ke ni
ke jejak kasih nak buat ni

kesian woooo...
umah xada tu..... Very Happy Very Happy Very Happy
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  pis_opti on 3rd December 2007, 6:06 pm

rase2nye penah gak aku jumpe mamat ni..kalu x salah aku jumaat malam tu dia ada datang off aku..hehehe...aku rase la...itupun kalu x salah org..hehehe Very Happy
pis_opti
pis_opti

Posts : 67
Join date : 2007-10-29
Age : 35
Location : DAMANSARA DAMAI

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  LaDyBrId_831 on 3rd December 2007, 8:10 pm

kesian mamat ni...siap posing maut lg tu....
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  mie rv4 on 4th December 2007, 7:53 am

memang maut sangat la
lg maut nt yg post pic ni
baik cabut awal2 dol
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  L2 j-mode on 4th December 2007, 4:01 pm

wwwoooooiiiii nak gadoh cakap??????Mad Mad
nie x puas ati nieeee...... amik gambar spot lak??????Evil or Very Mad Evil or Very Mad


ko tunggu nanti aku up pic lagi gempak nyer Twisted Evil Twisted Evil
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 35
Location : kepong

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  LaDyBrId_831 on 4th December 2007, 4:07 pm

huhhuhuu mmg klakr....
cabotttttt.....
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  L2 j-mode on 4th December 2007, 5:29 pm

ko tunggu jap ... aku ngah cari gambar gerenti perang nyer.....Evil or Very Mad Evil or Very Mad
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 35
Location : kepong

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  LaDyBrId_831 on 4th December 2007, 6:31 pm

hahahahahaaaaa....
kompom perang ye...aku pn ada gak tau....
lite tgk sape yg perang.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  bull_amp/moderno on 4th December 2007, 9:08 pm

hahahahahaha kalau pegang saja takda gune........ tongue tongue Razz Razz
bull_amp/moderno
bull_amp/moderno

Posts : 5
Join date : 2007-11-03
Age : 33
Location : ampang/kepong

http://myspace.com/boyzs86

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  mie rv4 on 5th December 2007, 7:41 am

oit boy pegang ape dol
ape ko merepek nih Rolling Eyes
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  L2 j-mode on 6th December 2007, 12:06 am

pegang kepala lutut hahahahaa...... xpun bukan pegang tapi perang huhuuhu....
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 35
Location : kepong

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  mie rv4 on 6th December 2007, 8:01 am

ape lg kasi istihar perang la
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  TD_killer on 6th December 2007, 10:35 am

usshhh nie pong manyak candid niee.....aku pong rase ramai lagik gambo yg panas lagik kuar pas niee Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
TD_killer
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 35
Location : sg tua

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  mie rv4 on 6th December 2007, 12:16 pm

cepat la sket kua dol
tak sabar nk tgk ni
ape la akan jadi kan Twisted Evil Twisted Evil
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  kechik_rv4 on 6th December 2007, 10:39 pm

mie rv4 wrote:ape lg kasi istihar perang la

mari2 kita hangatkan lg suasana perang2 nih...wawawa Very Happy Very Happy
tp kecian jgk nengok mamat tuh..byk habis duit kt kreta tu...
tu yg jd mcm tu..wawawa Laughing Laughing
kechik_rv4
kechik_rv4

Posts : 141
Join date : 2007-10-23
Age : 34
Location : kepong t.u.j

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  Red_crab7920 on 6th December 2007, 10:47 pm

anak sapa la nie
hak tuiii.......
aku ingat die nie pelarian burma kot
pasport die kene tahan ngan majikan die la
tp mcm penah ku lihat mamat nie tp dimana ya..... Question Question Question Question
lau nak perang,jgn guna kaki tgn tp guna kete la Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
sape nak join perang 2,hati2 la ye
kete mamat nie mmg sgt MARA BAHAYA farao farao farao
Red_crab7920
Red_crab7920

Posts : 82
Join date : 2007-10-25
Age : 35
Location : Kepong

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  L2 j-mode on 7th December 2007, 2:00 am

ish...ish..ish kutuk lebih nampak.... Mad aku stuju sangat red_crab... hehehe:)
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 35
Location : kepong

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  TD_killer on 7th December 2007, 2:19 am

ermmm
aku xsokong lansung ngan crab tue
yerla takut j-mode join jerk ngan kumbang nanti
heheh
Sad Sad
TD_killer
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 35
Location : sg tua

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  mie rv4 on 7th December 2007, 8:04 am

perang guna kete tu,gile la korang
mentang2 kete da kuat nak lumbe je keje
bawak2 insaf dol
tgk en kumbang kita ape jadi
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  LaDyBrId_831 on 7th December 2007, 11:21 am

aku on je....
klu nk perang pn bleh xada hal la.....
hehehehehe.....
cabottttt
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  pis_opti on 7th December 2007, 7:04 pm

mane dol gambar panas....xtahan aku nak gelak ni...hehhehe
pis_opti
pis_opti

Posts : 67
Join date : 2007-10-29
Age : 35
Location : DAMANSARA DAMAI

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  LaDyBrId_831 on 7th December 2007, 7:06 pm

pis_opti wrote:mane dol gambar panas....xtahan aku nak gelak ni...hehhehe

mane ada gmbr panas wei.........
ko kena tipu je.....
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

macam kenal je mamat ni.... Empty Re: macam kenal je mamat ni....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum