pic keta aku kena towing....

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

pic keta aku kena towing.... - Page 2 Empty Re: pic keta aku kena towing....

Post  LaDyBrId_831 on 7th December 2007, 11:15 am

hahahaha pening siot........
mkn xlalu....
minum xlalu....
tido lena......
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

pic keta aku kena towing.... - Page 2 Empty Wakakakakak....

Post  ajak_angel on 7th December 2007, 11:20 am

kelakarlah tul si kumbang ni..
d sebabkn keta jd cam tu...
mkn tk lalu... Sad Sad
sume tk lalu...heran gak???? Rolling Eyes Rolling Eyes
tido bleh plak lena....ishhhh... Razz Razz
org lelaki ni kalo bagi tido same jer...
bom meletup atas kepala pun tk sedar... affraid affraid
jgn jd mcm ajak2yol tu...heheheh...
jgn marah haaaa...kumbang...
jgn p report kat dia plak....wakakakkakakakak king queen
ajak_angel
ajak_angel

Posts : 31
Join date : 2007-11-12

Back to top Go down

pic keta aku kena towing.... - Page 2 Empty Re: pic keta aku kena towing....

Post  LaDyBrId_831 on 7th December 2007, 11:23 am

hahaha....
klu pasal laki hang, penuh dalam poket aku.....
huhuhuuu tido tetap lena maaa.....
mkn xpe mlm2 leh mkn....
hehehehee xpe semua dah jd rahsia.....
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

pic keta aku kena towing.... - Page 2 Empty wahwahwahwah....

Post  ajak_angel on 7th December 2007, 11:26 am

amboi bukn main komplot lg ngan member dia yg sorg tu...
takpe satu hari nanti nk kena byk tanya ni...
wakakkakakakakak.....
alahai...kalo tahu pun ajak angel no hal punyer..
biarlah yg berlaku menjadi pengajaran.....heheheheheheh...

Very Happy Smile Laughing Very Happy Smile Laughing
ajak_angel
ajak_angel

Posts : 31
Join date : 2007-11-12

Back to top Go down

pic keta aku kena towing.... - Page 2 Empty Re: pic keta aku kena towing....

Post  L2 j-mode on 7th December 2007, 12:30 pm

maunyer tdo tak lena...... hehehehe.. kena belai....huhuhu;)
L2 j-mode
L2 j-mode

Posts : 375
Join date : 2007-10-23
Age : 35
Location : kepong

Back to top Go down

pic keta aku kena towing.... - Page 2 Empty Re: pic keta aku kena towing....

Post  LaDyBrId_831 on 7th December 2007, 2:17 pm

L2 j-mode wrote:maunyer tdo tak lena...... hehehehe.. kena belai....huhuhu;)

aiiii....ni ada bau2 tebo ni.....
huhuhuuuuuu......kang ada org kena cabut fmic die ni....
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

pic keta aku kena towing.... - Page 2 Empty Re: pic keta aku kena towing....

Post  pis_opti on 7th December 2007, 6:54 pm

ape dah jadi ngan abg kumbang aku...hehehe...kete ko laju ngat..hehehe...jom join the club pakai stendet je...hehehehe....jd mcm adik kumbang ko ni....hahahaha
pis_opti
pis_opti

Posts : 67
Join date : 2007-10-29
Age : 35
Location : DAMANSARA DAMAI

Back to top Go down

pic keta aku kena towing.... - Page 2 Empty Re: pic keta aku kena towing....

Post  LaDyBrId_831 on 7th December 2007, 7:08 pm

pis_opti wrote:ape dah jadi ngan abg kumbang aku...hehehe...kete ko laju ngat..hehehe...jom join the club pakai stendet je...hehehehe....jd mcm adik kumbang ko ni....hahahaha

hahahahhaa laju xla tp out meter je....huhuhuuhu
ni la akibatnye..........waaaaaaa.....
tp klu aku nk pakai standard rase nye x kot...........
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

pic keta aku kena towing.... - Page 2 Empty Re: pic keta aku kena towing....

Post  pis_opti on 7th December 2007, 7:21 pm

ape lagi sarung la 1 lit........kasi gegar en td kite tu...hehehhehee
pis_opti
pis_opti

Posts : 67
Join date : 2007-10-29
Age : 35
Location : DAMANSARA DAMAI

Back to top Go down

pic keta aku kena towing.... - Page 2 Empty Re: pic keta aku kena towing....

Post  LaDyBrId_831 on 7th December 2007, 8:02 pm

pis_opti wrote:ape lagi sarung la 1 lit........kasi gegar en td kite tu...hehehhehee

hehehehe mcmne ko tau ni.....
LaDyBrId_831
LaDyBrId_831

Posts : 679
Join date : 2007-10-23
Age : 39
Location : SPK Sunway Damansara

http://www.taharah.com.my

Back to top Go down

pic keta aku kena towing.... - Page 2 Empty Re: pic keta aku kena towing....

Post  TD_killer on 7th December 2007, 10:14 pm

hai hai hai... lain macam jerk komplot en2 opti nie...
xpe mentang2 aku auto....
next year kt bertembong....bila plan en kumbang menjadi yekk.....Twisted Evil Twisted Evil
TD_killer
TD_killer

Posts : 185
Join date : 2007-10-24
Age : 35
Location : sg tua

Back to top Go down

pic keta aku kena towing.... - Page 2 Empty Re: pic keta aku kena towing....

Post  mie rv4 on 8th December 2007, 9:50 am

standard tapi piston berantu besar
huhu lg masak la presiden
dia buat dah
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

pic keta aku kena towing.... - Page 2 Empty Re: pic keta aku kena towing....

Post  k-corey on 8th December 2007, 3:27 pm

mie,,amacam,,kete dah ok ker....?

k-corey

Posts : 28
Join date : 2007-12-06
Location : dato kramat

Back to top Go down

pic keta aku kena towing.... - Page 2 Empty Re: pic keta aku kena towing....

Post  k-corey on 8th December 2007, 5:49 pm

abis la..kumbang dah kena racun ridsect....hehehehehpasni jd kumbang tanduk plak

k-corey

Posts : 28
Join date : 2007-12-06
Location : dato kramat

Back to top Go down

pic keta aku kena towing.... - Page 2 Empty Re: pic keta aku kena towing....

Post  mie rv4 on 10th December 2007, 8:48 am

ok bro kete aku,thanks bro
kalau tak da kawan2 susah wooo
mie rv4
mie rv4

Posts : 615
Join date : 2007-10-24
Age : 37
Location : putrajaya

Back to top Go down

pic keta aku kena towing.... - Page 2 Empty Re: pic keta aku kena towing....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum