he he he he

Go down

he he he he

Post  reen on 22nd February 2008, 12:57 am

Laughing Laughing
Belajar Bahasa Inggeris


Miss Ann seorang cikgu perempuan yang mengajar Bahasa Inggeris untuk
tahun
1. Dia bagi assignment kat murid-murid suruh cari 3 ayat Inggeris dan
kemukakan
pada hari Isnin nanti.

Ketika dalam perjalan pulang, Amin salah seorang anak murid cikgu itu
ternampak sepasang suami isteri keluar dari kereta dan sedang menjerit
pada
satu sama lain. Dia terdengar lelaki tu menjerit "Shut up you !!".
Apabila
sampai di rumah dia bertanya kepada bapanya, "shut up you" tu Bahasa
Inggeris
ke? Bapa dia jawab, iye. Dapat dah satu perkataan, kata Amin di dalam
hati.


Lepas mandi dan makan, dia tengok tv cerita Superman. Masa superman
nak terbang dia kata "Superman !!!" dia tanya bapa dia lagi, Superman tu
Bahasa Inggeris dan bapa dia kata yes. Dua perkataan dah, kata budak
itu.

Lepas tengok tv, dia ke perpustakaan, dia ternampak ada seorang lelaki
dan seorang perempuan sedang bertengkar berebut buku. Perempuan itu kata
"Ladies first" balik rumah dia tanya lagi dan bapa dia kata itu pun
Bahasa
Inggeris. Ah, lega nya kata budak itu.


Hari Isnin dia ke sekolah, cikgu tanya dia tentang perkataan baru.


Cikgu: OK boy, did you get the words?

Budak: Yes, teacher.

Cikgu: Good, what is your first word?

Budak: Shut up you !!!

Cikgu: What did you say? Are you mad? Who do you think you are?

Budak: Superman !!!

Cikgu: Bloody fool! Get out from this class

Budak: Ladies First
hehehehhehhhehehheheh bounce bounce bounce

reen

Posts : 3
Join date : 2008-02-20

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum